Al mijn producten staan in mijn Facebook-winkel. Klik op het Facebook-logo om rechtstreeks naar de webwinkel van Facebook te gaan. 

Er staan ook diverse van mijn producten in mijn Etsy-winkel. Klik daarvoor op het Etsy-logo.

Voor specifieke wensen, neem dan even contact op. 


Hoefijzers en bitjes


Een eigen ijzer of bit laten bewerken en inlijsten is natuurlijk ook mogelijk. Hieronder een aantal richtlijnen wat betreft prijzen en mogelijkheden van kleuren en kleurstellingen. Alle lijsten zijn verkrijgbaar in wit of zwart, tenzij anders aangegeven. Ook de achtergrondkleur kan in zwart of wit worden geleverd. Alle hoefijzers worden grondig schoongemaakt en behandeld tegen roesten. Het ijzer wordt in de lijst vast gemaakt met 8 hoefnagels. Prijzen zijn exclusief verzenden. Bitjes en ijzers kunnen naar mij worden verzonden met een brievenbuspakket of in een envelop.


Tevens staan hier een aantal voorbeelden van andere equine handgemaakte producten met paardenhaar en/of as erin verwerkt. Ook hier geldt dat het handgemaakt is en maatwerk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Hoefijzer in lijst 25 x 25 cm

Bijzonderheden: Groot hoefijzer in grote lijst van 25 x 25 centimeter. 

Prijs:€65

Hoefijzer in zwevende lijst 18 x 18 cm

Bijzonderheden: Het ijzer is ingelijst in een lijst van 18 x 18 centimeter. Het geeft een zwevend effect. Naam wordt aangebracht op de lijst. Met name zeer geschikt voor pony ijzers.

Prijs: €50

Hoefijzers in lijst van 35 x 35 cm

Bijzonderheden: De hoefijzers zijn voorzien van bladgoud en ingelijst in een lijst van 35 x 35 centimeter. Voorzien van foto en naamplaatje.

Prijs: €115

2 hoefijzers in lijst van 35 x 35 cm

Bijzonderheden: De hoefijzers zijn voorzien van strass en ingelijst in een grote lijst en kan worden voorzien van een tekst of namen.

Prijs: €110

Hoefijzer op standaard

Bijzonderheden: Het hoefijzer is voorzien van kristallen in een kleur naar keuze en kan op de bijgeleverde standaard neer gezet worden.

Prijs: €45

Hoefijzer naturel in lijst van 23 x 23 cm

Bijzonderheden: Het hoefijzer is grondig schoongemaakt, zoveel mogelijk roestvrij gemaakt en behandeld tegen roesten.

Prijs: €42,50

Bit in lijst 42 x 19 cm

Bijzonderheden: Bit is in zijn geheel bezet met kristallen en ingelijst in een lijst van 42 x 19 centimeter

Prijs: €85

Bit in zwevende lijst 30 x 11 cm

Bijzonderheden: Het bit is in zijn geheel bezet met kristallen en ingelijst in een lijst van 30 centimeter lengte met een zwevend effect. Naam wordt aangebracht op de lijst of onder het bit. Deze wijze van inlijsten is alleen mogelijk voor bitten met een maximale totale lengte tot 26 centimeter.

Prijs: €85