A bit of luck

A bit of luck is ontstaan doordat ik op zoek ging naar een cadeau voor iemand om haar geluk te wensen. Ik had de wens om haar iets heel persoonlijks te geven. Daardoor ontstond het idee om een ijzer van mijn eigen paard aan haar te geven.


Dat ijzer is het startpunt geweest voor A bit of luck. Ik wens iedereen een beetje geluk!

Want iedereen verdiend een beetje geluk.


Hoefijzers brengen geluk! Wanneer een hoefijzer met de opening naar boven wordt opgehangen, vangt deze namelijk het geluk op, zo gaat het verhaal. Ik verkoop mooi bewerkte ijzers voor iedere gelegenheid: een bruiloft, een geboorte, een verjaardag. Iedere gelegenheid waarbij je de ontvanger graag een beetje geluk cadeau wilt doen.


Maar hoefijzers zijn ook mooie blijvende herinneringen aan een paard of pony die zeer geliefd is of was.  Eigen ijzers kunnen dus worden aangeleverd om door mij bewerkt te worden tot prachtige eye-catchers.Mogelijkheden


Er zijn heel veel mogelijkheden om ijzers en bitjes te kunnen inlijsten. Voorbeelden hiervan kan je zien op de pagina Inspiratie. Heb je een specifiek idee? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Er zijn lijsten beschikbaar voor 1 tot maximaal 5 hoefijzers. 

Ik bekijk graag samen met jou welke wensen je hebt, zodat jouw ingelijste hoefijzer(s) ook naar jouw smaak zijn samengesteld.Kleurkeuze

De kristallen zijn in alle denkbare kleuren verkrijgbaar. Ook combinaties van kleuren zijn natuurlijk mogelijk. Overleg gerust  als je een specifieke wens hebt.

 Equine cadeaus

Love █░Celebrate █░Give


Mooie equine herinneringen stoppen niet bij hoefijzers en bitjes. Ook met paardenhaar en foto's maak ik mooie producten die de liefde vastlegt voor het paard. Alles is handgemaakt en wordt helemaal naar wens gemaakt. Ook kan aan sommige producten as worden toegevoegd.