Al mijn producten staan in mijn Facebook-winkel. Klik op het Facebook-logo om rechtstreeks naar de webwinkel van Facebook te gaan. 

Er staan ook diverse van mijn producten in mijn Etsy-winkel. Klik daarvoor op het Etsy-logo.

Voor specifieke wensen, neem dan even contact op. 


Paardenhaar en meer


Hier staan onder andere een aantal voorbeelden van andere equine handgemaakte producten met paardenhaar en/of as erin verwerkt. Ook hier geldt dat het handgemaakt is en maatwerk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.Epoxy hoefijzer met paardenhaar e/o as

Bijzonderheden: Het hoefijzer is ongeveer 13 centimeter groot en kan worden gevuld met diverse kleuren bladgoud, bloemen en/of glitters.

Prijs: €17,50

Epoxy hoefijzer met standaard

Bijzonderheden: Het hoefijzer wordt geplaatst op een zwarte standaard en voorzien van een naamplaatje. Dit naamplaatje dien je er zelf nog op te plakken.

Prijs: €25

Epoxy hoefijzer ingelijst

Bijzonderheden: Het hoefijzer wordt ingelijst in een witte of zwarte lijst van 25x25cm en wordt voorzien van een naamplaatje.

Prijs: €37,50

Sleutelhanger met paardenhaar

Bijzonderheden: De sleutelhanger bestaat uit een plaatje met de naam erop en eventueel een (eenvoudige) afbeelding of vlag, een leren koord en een bedel gevuld met haar of as van uw paard of pony.

Prijs: €8,50

Sleutelhanger met paardenhaar kwastje 

Bijzonderheden: De sleutelhanger bestaat uit een kwastje gemaakt van het haar van uw paard of pony. Tevens wordt er een kleine hanger aangedaan met de naam van uw paard of pony (maximaal 10 letters)

Prijs: €8,50

Sleutelhanger met 3 charms

Bijzonderheden: Deze sleutelhanger komt met 3 charms naar keuze. Er komt een naamplaatje aan te hangen. 

Prijs: €11,50

Lijst met paardenhaar en foto

Bijzonderheden: Een bedel gevuld met paardenhaar of as wordt ingelijst in een lijst van 25x25 centimeter, samen met een foto en een naamplaatje. In diverse kleuren te verkrijgen.

Prijs: €37,50

Bedel met paardenhaar of as

Bijzonderheden:  Deze bedel wordt gevuld met paardenhaar of as en afgewerkt met een sterling zilveren kern. Er kan een doorzichtige bedel worden gemaakt met bladgoud, of een ondoorzichtige in diverse kleuren.

Prijs: €12,50

Lijst met epoxy hoefijzer en naam

Bijzonderheden: Het hoefijzer met het paardenhaar wordt ingelijst in een witte of zwarte lijst van 25x25cm en wordt voorzien van een naam of tekst. Deze tekst kan in diverse kleuren worden gemaakt.

Prijs: €37,50

Naambordje met naam en kader

Bijzonderheden: Dit stalbordje is naar wens te maken met een kader en naam in kleur en een achtergrondkleur naar wens. Leuk voor op een staldeur of kast, maar ook in een kamer.

Prijs: €16

Naambordje met foto en naam

Bijzonderheden: Het naambordje wordt voorzien van de naam en een foto. Leuk voor op de stal- of kastdeur, maar ook in een kamer. Uiteraard ook mogelijk met foto's van andere dieren of mensen.

Prijs: €18,50